Osavalmistusta teräksisellä tarkkuudella

Jormet on vakaa ja varma vaativien teräsrakenteisten koneenosien valmistaja sekä toimittaja. Perheomisteisessa konepajassamme valmistuvat tinkimättömän tarkasti hitsatut ja koneistetut kappaleet sekä valujen koneistukset yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelumme kattaa koko tuotantoketjun materiaalin hankinnasta pintakäsiteltyyn lopputulokseen.

Alihankintakoneistusta raskaan teollisuuden tarpeisiin

Tuotteidemme korkean laadun ja joustavan tuotantomme ansiosta palveluihimme luottavat suuret vientiyhtiöt. Asiakkaitamme ovat muun muassa ABB, Andritz, John Deere, Ponsse, Moventas ja Valmet.

Tuotantomme kykenee valmistamaan tuotteita, joissa on kovat tarkkuusvaatimukset. Meillä on pitkälle kehittynyt laadunvalvonta sekä erittäin ammattitaitoinen henkilökunta, minkä ansiosta asiakkaalle toimitettu lopputuote vastaa aina odotuksia.

Täyden palvelun konepaja

Olemme erikoistuneet teräsrakenteisten koneenosien valmistamiseen ja valujen koneistuksiin. Konekantamme soveltuu pienten ja keskiraskaiden kappaleiden koneistukseen aina 12 000 kilon kokoluokkaan saakka.

Konepajapalvelumme kattaa koko osavalmistuksen tuotantoketjun. Tuotantomme sisältää 3D-mallinnuksen, materiaalin hankinnan, hitsauksen, koneistuksen, pintakäsittelyn (teräsraepuhallus ja märkämaalaus) ja laadunvarmistuksen mukaan lukien 3D-mittauksen CMM-tekniikalla.

Asennusvalmiit tuotteet toimitamme asiakkaillemme aina luvattuun toimitusaikaan.

Valmistamme ja viimeistelemme kaikki kappaleet alusta loppuun saakka omalla konepajallamme Joroisissa, Etelä-Savossa, missä Jormetilla on oma hitsaamo, koneistamo sekä maalaamo.

Tutustu konekantaamme. (.pdf)

Ensiluokkaista laatua vaativiin koneistuksiin

Teemme koneenosat aina laadukkaasti ja asiantuntevasti asiakkaan valmistuskuvien ja materiaalimääritysten mukaisesti.

Noudatamme sertifioitua ISO 9001:2008 laatujärjestelmää. Hitsaustoimintamme on sertifioitu ISO3834-2:2005 standardin mukaisesti.

Laadunvarmennuksessa käytämme CMM-mittalaitetta, jonka koskettavaan koordinaatistolähestymiseen perustuvalla 3D-mittaustekniikalla varmistetaan, että valmistettu kappale täyttää tarkasti sille asetetut vaatimukset.