Suomalaista asiantuntemusta

NS Group on vaativiin hitsattuihin ja koneistettuihin teräsrakenteisiin erikoistunut suomalainen asiantuntija- ja palveluyritys. Palvelemme asiakkaitamme niin tuotesuunnittelun kuin valmistuksenkin alueilla. Korkea laatu ja hyvä toimitusvarmuus ovat meille kunnia-asia. Konserniin kuuluu neljä yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 100 hitsauksen, koneistuksen ja pintakäsittelyn ammattilaista.

Arvot

Asiakassuhteet merkitsevät NS Groupissa kumppanuutta. Tarjoamme kumppaneillemme niin palveluissa kuin tuotteissa tinkimätöntä laatua. Toimintaamme ohjaaviin arvoihin kuuluvat myös eettisyys sekä yhteiskunta- ja ympäristövastuu.

Historia

NS Group on kehittynyt vuonna 1989 perustetun outokumpulaisen New Steel Oy:n ympärille.
Yritys on ollut pitkään arvostettu toimija, mistä ovat osoituksena tunnustukset Pohjois-Karjalan kauppakamarin vientipalkinto 1997, Pohjois-Karjalan maakunnan yrittäjäpalkinto 1997, Metson alihankkijan laatupalkinto 2003 sekä Outokummun kaupungin yrittäjäpalkinto 2007.

Vuonna 1996 New Steel Oy osti Okun Hammaspyörä Oy:n, joka on profiloitunut pilarintuotantoon. Vuonna 1998 konsernin osaksi liittyi myös työkalujen ja koneosien vähittäismyyntiin erikoistunut Okun Koneosa Oy. Vuonna 2007 konserni osti joroislaisen Jormet Oy:n osakkeet ja laajensi yritystoimintansa vaativampiin teräsrakenteisiin.

NS Group vakiintui käyttöön konsernin nimenä vuonna 2005, ja konsernista tuli perheyritys sukupolvenvaihdoksen yhteydessä vuonna 2010.